Hair Salon Salih

Hair Salon

Haarsalons heb je in verschillende soorten en prijsklassen. Maar nog niet was er een haarsalon die echt de moeite nam om een perfecte klant beleving te bieden tegen een scherpe prijs. U als klant verlangt meer van een haarsalon. Het moet een beleving zijn dat de verwachtingen overtreft. Dit allemaal tegen een vriendelijke prijs zodat iedereen een haarsalon-beleving kan hebben dat past bij deze tijdgeest.

Mee gaan met de tijd betekend dat elke bezoek voor de klant een feestje moet zijn. Dit doen we door veel aandacht te geven aan de kleinste details en bewust te zijn van de belevingswereld van de klant.

Omdat het gaat om persoonlijke verzorging heeft hygiene bij ons de hoogste prioriteiten. Dit merk je aan alles in onze salons. Het is net dat onzichtbare extra dat de klant een extra fijn gevoel geeft.

Het oog wilt ook wat en daarom investeren wij veel in de look and feel van onze haarsalons. Dit doen we om onze klanten in een salon te kunnen ontvangen waar ze een aangenaam gevoel krijgen en uiteraard om onze haar-experts de omgeving te bieden die zij verdienen.